Christina ahtoi itsensä jääkaappiin – hulvaton Twitter-ilmiö sai alkunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat Christina Riccin lapsitähtenä, joka esiintyi muun muassa Addams Family -elokuvissa. Hänen uransa on kuitenkin jatkunut myös aikuisena, ja hänet on nähty muun muassa Suomessakin esitetyissä televisiosarjoissa Greyn anatomia ja Pan Am.

Nyt Christina Ricci on aloittanut erikoisen trendin sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi Live With Kelly And Michael -keskusteluohjelmassa uudesta Twitter-sarjastaan, jossa hän mahduttaa itsensä pieniin tiloihin ja jakaa kuvia tilanteista sosiaalisessa mediassa. Pienen kokonsa vuoksi hän on onnistunut mahtumaan esimerkiksi jääkaapin sisään. Toisessa kuvassa hän on tunkenut takapuolensa pyykinpesukoneen luukusta sisään.

Sittemmin keskusteluohjelman toinen juontaja Kelly Ripa kokeili riccing-harrastusta mahduttamalla itsenä toimistonsa pöydän alle. Myös 198 senttimetriä pitkä entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Michael Strahan kokeili samaa pöydän avulla. Se ei kuitenkaan luonnistunut häneltä yhtä hyvin.

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Ricci aloitti uransa elokuvien parissa jo vuonna 1990. Hän näytteli lapsena elokuvissa, kuten Äitini on merenneito, Addams Family ja Casper. Sittemmin hän on esiintynyt muun muassa Johnny Deppin rinnalla elokuvassa Päätön ratsumies. Viime vuosina 33-vuotias tähti on keskittynyt nättelemään televisiossa ja teatterin lavalla.