Kim Kardashian kauniimpana kuin koskaan – vaikka täysissä pukeissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on tullut takaisin median keskipisteeseen ja naisesta julkaistaan paljastavia kuvia monta kertaa viikossa. Kurvikkaan ulkomuotonsa ansiosta Kanye Westin tuleva vaimo kääntää katseita kaikkialla minne meneekin. Tuoreimmat Instagram-kuvat puhuvat puolestaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Kim Kardashianin julkaisemat kuvat ovat tosin siitä harvinaisia, että hänellä on koko vartalon peittävä musta puku, joka ei paljasta ihoa juuri ollenkaan. Sen sijaan muotoja asu hyväilee sitäkin enemmän, ja kuten sanottu, on Kurvi-Kim nimensä veroinen.

Laihduttamisen jälkeen sosiaalisen median parissa aktivoitunut Kardashian julkaisee päivittäin itsestään uusia kuvia fanien ihailtavaksi. Töiden pariin palannut Kim on ryhtynyt myös hoitamaan perheensä raha-asioita. Äsken Kim suuntasi työpalaveriin rintavaon paljastaneessa asussa, jota voisi käyttää myös neuvotteluvalttina.