Rosie on kuuma kesäkissa – varsinkin tässä asussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley seurusteli pitkään Jason Stathamin kanssa, mutta parin kerrottiin eronneen viime vuonna 19 vuoden ikäeron takia. Heidät on kuitenkin nähty jälleen viime aikoina yhdessä. Kaksikon uumoillaankin palanneen yhteen.

Nyt 26-vuotias vaaleaverikkö nähdään tuoreessa Juicy Couture -merkin mainoskampanjassa toisen mallikaunottaren, Emily DiDonaton, kanssa. Rosie Huntington-Whiteley ja Emily poseeraavat kuvissa Beverly Hillsin maisemissa muun muassa ruudullisissa bikineissä.

Kuva: Juicy Couture
Kuva: Juicy Couture
Kuva: Juicy Couture
Kuva: Juicy Couture
Kuva: Juicy Couture
Kuva: Juicy Couture

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.