Uutuuskeksintö tekee autosta ison moottorikelkan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuluva talvi on ollut Suomessa harvinaisen vähäluminen, vaikka viime päivinä lumesta ja pakkasesta on saatu nauttia jälleen lähes koko maassa. Nyt autoilijoille on tarjolla keksintö, jonka avulla autollaan voi liikkua maastossa, jossa tavanomaiset nastarenkaat eivät kulje.

YouTube
YouTube

Track N Go tekee autosta käytännössä ison moottorikelkan. Renkaisiin kiinnitettävät telaketjut tekevät autosta arktisiin olosuhteisiin soveltuvan menopelin, joka kulkee mainiosti niin lumessa kuin jäälläkin. Lisävarusteen hinta on 25.000 dollaria, eli noin 18.300 euroa.

Aivan jokaiseen amiscorollaan Track N Go tuskin kuitenkaan soveltuu. Ainakin videomateriaalin perusteella ajoneuvona kannattaa olla hieman järeämpi katumaasturi, jonka moottori kestää telaketjujen tuomaa lisärasitusta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.