Ashley Tisdalen julkkisbileet eivät menneet maaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Tuoreimmassa Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi.

Taannoin 28 vuotta täyttänyt Ashleyn Tisdale osallistui viikonloppuna Golden Globe -gaalaillan InStyle-lehden jatkoille, mutta jotain näytti olevan kuitenkin vialla. Punaistella matolla nähtyjen leveiden hymyjen joukossa Ashley oli poikkeus, sillä hän näytti sitruunan syöneeltä.

28-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomen elokuvateattereissa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.