Tutkivaa journalismia: CNN-naistoimittaja teki kannabisraporttia huumepäissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Yhdysvaltojen suurimmista uutisista vuodenvaihteen jälkeen on ollut Coloradon osavaltiossa laillistettu kannabis ja sen eri ilmiöt. Nyt myös CNN on tarttunut aiheeseen ja lähettänyt toimittajansa tekemään siitä inserttiä. Toimittaja Randi Kaye syventyi aiheeseen melko perusteellisesti.

YouTube
YouTube

Valmiissa insertissä vieraillaan kannabistehtaassa ja -kaupassa sekä tietenkin myös käytetään kannabistuotteita. Toimittaja ei itse käyttänyt niitä, mutta oli kuitenkin mukana autossa, jossa poltettiin marijuanaa. Näin ollen myös toimittaja itsekin tuli nauttineeksi aikamoisen annoksen, joka hänen omien sanojensa mukaan myös vaikutti selvästi. Vielä suorassa lähetyksessä hän vaikuttaa melko hilpeältä uutisankkuriksi.