Coco keikisteli tanssitangolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole Coco Austin on kalifornialainen glamourmalli ja fitness-kaunotar, joka on tehnyt näyttävää uraa realitytelevisiossa, näyttelijättärenä ja kirjailijana. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n kanssa. Pari kuvattiin äskettäin ostoksilla Beverly Hillsissä.

Cocon harrastus on tunnetusti tankotanssi, jonka tiimoilta räppärin vaimo lisäilee usein Instagram-blogiinsa kuvia. Uusimmassa otoksessa nainen seisoo käsillään urheiluliiveissä ja alushousuissa, sekä nojaa peppuaan tankoon. Metallitanko näyttää uponneen tähden pakaroiden väliin. Katso kuva tästä.

34-vuotias Coco on poseerannut glamourmallina useissa lehdissä sekä yksin että Kristy-siskonsa kanssa. Viimeksi neito nähtiin StorErotica-lehden kansikuvassa kultaisessa topissa. Hän kuvaa parhaillaan 21 vuotta itseään vanhemman miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.