BB-kaunotar alastomana – bodypaint poikkeuksellisen näyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Big Brother -realityohjelman suosio on laskenut viime vuosina, ja viime kaudella meillä nähtiin ensimmäistä kertaa julkkiksia täynnä oleva BB-talo. Yhdysvaltojen viime vuoden julkkiskauden kohutuin asukas oli Gina Marie Zimms, joka aiheutti monia skandaaleja.

Nyt Gina Marie on kuvattu vartalomaalia lukuunottamatta alastomana New Yorkissa, jossa hänen vartalonsa maalattiin Lumikuningattareksi muotinäytöstä varten. Ihan heti kuvista ei uskoisi, että kyseessä on vartalomaalaus.

33-vuotias Gina Marie Zimms, oikealta nimeltään Gina Marie Zimmerman, on New Yorkin Staten Islandilta kotoisin oleva mallikaunotar. Työkseen hän on viime aikoina koordinoinut missikisojen järjestelyjä. BB-taloss Gina Marie aiheutti skandaalin rasistisilla ja muuten törkeillä lausunnoillaan, jotka toivat hänelle potkut jo ennen kuin nainen oli päässyt ulos talosta.