Maskotin sukuelin päätyi suoraan uutislähetykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutislähetyksissä sattuu ajoittain kömmähdyksiä, kuten missä tahansa muussakin televisio-ohjelmassa. Suorista lähetyksistä virheitä ei kuitenkaan saa enää poistettua, joten ne päätyvät kotikatsomoihin sellaisenaan. Nyt nähdään ote Sports Talk Live -ohjelmasta.

YouTube
YouTube

Viime keskiviikkona iltapäivällä esitetyissä urheilu-uutisissa käsiteltiin Chicago Cubs -joukkueen uutta maskottia. Jostain syystä ruutuun kuitenkin päätyi vahingossa aivan väärä versio maskotista. Lapsilta kielletyssä parodiaversiossa maskotilla ei nimittäin ollut lainkaan housuja jalassaan, joten sen sukuelimet olivat selvästi nähtävissä kotikatsomoissa.

Kaiken lisäksi kuvan ilmestyessä ruutuun toinen uutisankkureista totesi, että maskotti jaksaa tuskin odottaa päästäkseen tekemisiin lasten kanssa. Televisiokanava esitti nopeasti julkisen anteeksipyynnön.