Mies avasi ikkunan 38 asteen pakkasessa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talvi todellakin yllätti useat suomalaiset tänä vuonna, sillä lukuisten lauhojen kuukausien jälkeen olemme saaneet nauttia jälleen lumesta ja kovista pakkasista. Mikäli parinkymmenen asteen pakkanen tuntuu aamulla kylmältä, kannattaa muistaa että jossain päin maailmaa sääolosuhteet ovat vielä ankarammat.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla tapaamme Länsi-Siperiassa, Surgutin kaupungissa, asuvan miehen. Hän selventää meille, mitä tapahtuu kun asunnon ikkunan avaa oikeasti jäätävän ilman raivotessa ulkona. Tässä tapauksessa lämpötila rakennuksen ulkopuolella on -38 celsiusastetta.

Mies avaa asunnon ikkunan, ja näyttää kuin valtava sumupilvi tunkeutuisi sisään. Ikkuna on auki vain muutaman sekunnin ajan, ja koko asunto täyttyy sankasta höyrystyneestä ilmasta. Se ei näytä tosin hetkauttavan videolla tavattavia, oletettavasti Siperian äärimmäisiin sääolosuhteisiin tottuneita henkilöitä kovinkaan paljon.