Poliisi takavarikoi Justin Bieberin puhelimen – sisälsi huumeviittauksia ja nakukuvia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber joutui äskettäin ongelmiin naapurinsa kanssa, kun laulaja pommitti hänen kotiaan kananmunilla. Naapuri soitti poliisit paikalle, ja Bieber jatkoi heittelyä vielä viranomaisten jo saavuttua paikalle. Sittemmin poliisit suorittivat tähden taloon kotietsinnän.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tuoreimpien TMZ-julkaisun tietojen mukaan kotietsinnän tuloksena viranomaiset takavarikoivat muun muassa Justin Bieberin kännykän siinä toivossa, että tähti olisi lähettänyt kananmunien heittoon liittyviä viestejä. TMZ-verkkosivuston mukaan poptähti pelkää puhelimen muistissa olevan arkaluontoisen materiaalin päätyvän julkisuuteen. Puhelimen viestien epäillään sisältävän huumeviittauksia ja alastonkuvia.

Bieberin kotiin saapui useita poliisipartioita, jotka etsivät valvontakameran tallennetta välikohtauksesta. Justin Bieber saattaa saada rikossyytteet vandalismista kalliiden jälkisiivouskustannusten takia. Samassa kotietsinnässä Justin Bieberin asunnosta löydettiin pussissa huumetta, jonka poliisi epäilee olevan ekstaasia. Huumeet kuuluvat mahdollisesti Justinin ystävälle Lil Zalle.