Promotyttö joutui tukalaan paikkaan bikineissä – ei käy kateeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Markkinoinnissa käytetään usein kauniita nuoria naisia, jotka jakavat ohikulkijoille esimerkiksi mainoslehtisiä tai vaikkapa tuotenäytteitä. Tällaisia niin sanottuja promotyttöjä näkee usein kaupunkien keskustoissa. Nyt eräs nuori neitokainen on joutunut poikkeuksellisen kovaan paikkaan.

Splash
Splash

Splash-kuvatoimiston valokuvissa nimittäin nähdään kuinka Floridan Fort Lauderdalesta New Yorkin keskustaan lähetetty promotyttö Rosie Chegwidden tekee työtään hyytävässä talvikelissä bikineissä – tosin myös kengät ja karvalakki yllään. Yhdysvaltoja on jo parin viikon ajan piinannut kylmin kausi miesmuistiin, ja nyt Florida tarjoaa newyorkilaisille linja-auton, joka on erityisen lämmin ja mukava.

Splash
Splash
Splash
Splash