Conan O’Brien temppuili GoPro-kameroilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Televisiotähti Conan O’Brien tunnetaan monien metkujen miehenä. Taannoin hän naureskeli ohjelmassaan Mike Myersin vauvauutisille. Hän joutui itse huomion kohteeksi, kun hämmästyttävän yhdennäköinen ”kadonnut poika” Greg Keating otti videoviestillä yhteyttä vuosien jälkeen.

YouTube
YouTube

Nyt Conan on jälleen pelleillyt ohjelmassaan, ja kiinnittänyt GoPro-actionkameran tavanomaisiin jokapäiväisiin esineisiin. Kamera löytyy esimerkiksi miehen omasta kahvimukista ja avustajansa Andy Richterin sämpylästä. Lopputulos on miesten kommentointien ansiosta varsin koominen.

O’Brienin keskusteluohjelmassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Äskettäin räppäri Snoop Dogg antoi isännälle vierailunsa kunniaksi omaa nimeään kantavan vaporisaattorin, jota hyödynnetään esimerkiksi hampun höyrystämisessä. O’Brien oli lahjasta innoissaan ja suunnitteli sen käyttökokeiluja ohjelmassaan.