Demi palvoi aurinkoa – nämä muodot eivät kelpaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kertoi äskettäin haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Hän ilmoitti taannoin haluavansa muokata kehoaan plastiikkakirurgian avulla, sillä neitokainen pitää omia rintojaan liian pieninä.

21-vuotias laulajatar viettää parhaillaan lomaa etelän auringossa. Demi Lovato jakoi Instagram-tilillään rantakuvan, jossa hän nauttii lämmöstä meren äärellä bikineissä. Tähti valmistautuu parhaillaan tulevalle kiertueelleen.

– 2014… Olo on terveellinen ja levännyt. Oletteko valmiita Neon Lights -kiertueelle? Demi kirjoitti.

Demi Lovato jätti äskettäin pestinsä The X Factorin tuomaristossa. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.