Rita Ora esittelee bikinivartaloaan ennen erotiikkaelokuvan kuvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora on viime aikoina ollut runsaasti viihdeuutisissa ulkomusiikillisissa merkeissä. Taannoin hänet esimerkiksi kiinnitettiin Fifty Shades of Grey -erotiikkakirjaan perustuvaan elokuvaan. Elokuvaversiosta odotetaan kirjojen lailla suurmenestystä.

23-vuotias laulajatar myös erosi äskettäin poikaystävästään Calvin Harrisista. Se ei kuitenkaan näytä vaivaavan Rita Oraa, ainakaan mikäli neitokaisen jakamaan Instagra-kuvaan on uskominen. Poptähden uudessa kuvassa hän nauttii auringosta, esitellen kameralle upeaa bikinivartaloaan ja kyljessään olevaa tatuointia.

– Viimeiset hetket auringossa ennen Vancouveriin lähtöä, Rita Ora twiittasi, viitaten Fifty Shades of Grey -elokuvan Kanadassa tapahtuviin kuvauksiin.

Rita Ora on Kosovosta kotoisin oleva poplaulajatar, jonka suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet R.I.P. ja How We Do (Party). Ora-debyyttialbumin julkaisun lisäksi neito on aloittelemassa elokuvauraa. Hän näytteli Fast & Furious 6 -elokuvassa, minkä lisäksi neito palkattiin äskettäin Fifty Shades of Grey -elokuvaan tärkeään rooliin.