Twerkkasitko liikaa? Täältä löytyy apu ongelmiisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twerkkaamista on harrastettu esimerkiksi hiphop-piireissä jo vuosikausien ajan. Se nousi kuitenkin vasta viime vuonna kohutuimmaksi tanssiliikkeeksi laulaja Miley Cyrusin koreografioiden ansiosta. Internetissä on sittemmin levinnyt videoita, joissa twerkkaajat ovat joutuneet mitä erikoisempiin onnettomuuksiin.

Kuva: YouTube, FUSE
Kuva: YouTube, FUSE

Nyt Illinoisin Springfieldissä toimiva ortopedian, eli luu- ja tukielinsairauksiin erikoistuneen lääketieteen, klinikka on ymmärtänyt hyödyntää mainonnassaan ajankohtaista ilmiötä. Kaupungin teiden varsille on nimittäin ilmestynyt kylttejä, joissa liiallisella twerkkaamisella itsensä loukanneita kehotetaan kääntymään heidän puoleensa.

– Oletko ylitwerkannut? Tule meille, tienvarsikyltissä ilmoitetaan.

Kuva mainoksesta on levinnyt nopeasti internetissä lukuisten verkkosivustojen kautta. Nyt siis tiedämme, missä Miley Cyrusiin saattaa törmätä lähitulevaisuudessa.