Entourage-elokuvan kuvaukset pieleen – merihätä tallentui kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiosarja Entourage lopetettiin vuonna 2011 kahdeksannen tuotantokauden jälkeen. Miesporukan glamour-elämää kuvaavassa sarjassa on esiintynyt useita viihdemaailman kirkkaimpia tähtiä. Hittisarjan tuottajana toimi Mark Wahlberg, ja parhaillaan hän kuvaa ryhmineen jo Entourage-elokuvaa Miamissa.

Kuvauksissa on nyt sattunut ikävä vaaratilanne, kun elokuvassa nähtävää venekohtausta kuvattaessa vene alkoi yllättäen savuta voimakkaasti ja syttyi tuleen kaukana rannasta. Kameraa kuljettanut helikopteri tarkaili vaaratilannetta taivaalta. Palon syttyessä veneessä olivat mukana Kevin Connolly, Jerry Ferrara ja Kevin Dillon.

Entourage-televisiosarja kertoi menestyneestä näyttelijästä Vincent Chasesta ja tämän ystäväporukasta. Sarjan päätähtiä ovat muun muuassa Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Jeremy Piven ja Kevin Dillon. Entourage tunnetaan lukuisista julkkisten esittämistä cameo-rooleista. HBO-televisiokanavan sarjassa nähtiin muun muassa Christina Aguilera, Jessica Alba, Matt Damon, 50 Cent, Eminem, Scarlett Johansson, Jimmy Kimmel ja Snoop Dogg.