Mies esitteli sukuelintään naiselle – moottoritiellä täydessä vauhdissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisissa raportoidaan nykyään varsin usein tapauksista, joissa ihmiset ovat halunneet paljastella genitaalejaan viattomille ohikulkijoille. Kyseiset henkilöt joutuvat usein vastaamaan siveettömyyksistä lainvartijoille.

Nyt erään brittimiehen kerrotaan heilutelleen penistään naisen edessä moottoritiellä. Mark Jones ajoi Nissan Micra -autollaan erään naisen vierelle, ja paljasti alapäänsä hänelle. 44-vuotiaalla miehellä oli samalla kasvoillaan likainen ilme, ja hän seurasi uhriaan tiellä vilautellen tälle penistään yhteensä viisi kertaa. Nainen yritti useaan otteeseen karistaa elostelijaa, mutta Jones ajoi aina hänen rinnalleen uudestaan.

Perverssi mies piti koko ajan katsekontaktin naiseen ja hytkytti elintään kädessään. Kun Jones riisui housujaan viidennellä kerralla, vilauttelun uhri soitti perheenjäsenelleen ja häirikön rekisterinumero ilmoitettiin tämän avulla poliisien tietoon.

Daily Mirror -lehden mukaan viranomaiset pidättivät Jonesin myöhemmin kotoaan Worksopista, Nottsista. Hän myönsi itsensäpaljastelun ja sai oikeudessa kolme vuotta yhdyskuntapalvelua. Lisäksi miehen täytyy osallistua seksuaalisille ahdistelijoille tarkoitettuun keskusteluryhmään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.