Maryna Linchuk säväytti pitsiasussa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit nousevat yleensä kertaheitolla täydestä tuntemattomuudesta mallimaailman huipulle. Valkovenäläinen Maryna Linchuk rankattiin taannoin Ranskan Vogue-lehden 30 parhaimman 2000-luvun mallin joukkoon.

Nyt Maryna on kuvattu rannalla St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Siellä mallikaunotar poseerasi Vogue-lehden kuvauksissa uikkareiden tai bikinien sijaan pitsisessä kokoasussa, joka oli tosin varustettu muhkealla kaula-aukolla.

Splash
Splash
Splash
Splash

26-vuotiaan Maryna Linchukin mallinura on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa, ja hänet onkin nähty vuosina 2008 – 2011 catwalkilla Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöksissä. Tänä vuonna neitokainen herätti huomiota poissaolollaan tärkeimmistä merkin muotinäytöksistä. Hänet on kuvattu myös Vercace, Donna Karan, Dior ja H&M -merkkien kampanjoihin.