Mies menetti sormensa lapsena – lääkärit korvasivat varpaalla!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus menneisyydessä sattuneiden onnettomuuksien jälkiä voidaan korjata kirurgisesti vielä vuosien päästä. Kerroimme taannoin eräästä kiinalaisesta naisesta, jonka nenän ja huulet hiiret nakersivat irti vauvana. 23 vuoden jälkeen eräs sairaala lupasi korjata jäljet leikkauksella.

Nyt kiinalaisen miehen lapsuuden onnettomuudessa menettämä sormi on korvattu tämän varpaalla. Ha Yuan sai takaisin vasemman käden nimettömän mentyään korjaavaan leikkaukseen. Se suoritettiin Changshassa, Hunanin provinssissa. Syyksi operaatiolle mies kertoi sen, että ilman sormea töiden saaminen oli osoittautunut vaikeaksi.

– Luokkatoverini löysivät töitä kampuksen työnvälityksen kautta. Minut kuitenkin torjuttiin joka paikassa, kun työnantaja näki vasemman käteni, kertoi Ha Yuan Daily Mirror -lehden mukaan.

Uuden sormen avulla Yuan toivoo saavansa samalla uuden elämän. Lääkäreiden mukaan leikkaus onnistui odotetusti, eikä vasemman käden nimetöntä arvaisi varpaaksi. Ainoa suuri ero on kynnen koko. Sormen arvioidaan toimivan normaalisti kolmen kuukauden päästä leikkauksesta.