Näin rajusti julkkiksia photoshopataan – katso ennen ja jälkeen -kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikki tietävät, että kuvankäsittelyllä saadaan nykyään aikaiseksi ihmeitä, mitä tulee ihmisten ryppyihin, turvonneisiin silmänalusiin ja kasvoista paistaviin finneihin. Julkkiksille photoshoppaus on arkipäivää, sillä sitä käytetään poikkeuksetta lähes kaikissa mainos- ja promokuvissa.

Nyt Buzzfeedin videolle on koottu monien kuuluisien tähtien ennen- ja jälkeen-otoksia. Harva tietää, että poppari Harry Stylesin kasvot eivät suinkaan ole täysin siloiset, vaan laulajan poskilla on normaaleja epäpuhtauksia. Niin ikään popkaunotar Gwen Stefanilta on otettu lukuisia vuosia pois kuvankäsittelyllä. Paparazzikuvat lienevät lähes ainoita lehtikuvia, joissa ei pääsääntöisesti käytetä lainkaan kuvien retusointia.

Huolimatta siitä kuinka luonnonkaunis näyttelijätär Angelina Jolie on, hänenkin piirteitään on muokattu ja esimerkiksi kasvon väriä vaalennettu lehtikuvaan. Kohukaunotar Lindsay Lohanin auringon pisamoittama iho ehkä vaatiikin hieman photoshoppausta. Käsittelemättömässä kuvassa viisikymppinen Madonna todella näyttää ikäiseltään.