Rihannan pakarat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rihanna levytti äskettäin Shakiran kanssa yhteisdueton Can’t Remember To Forget You -kappaleella. Tähti on viettänyt äskettäin aikaansa Brasiliassa, ja reissun tiimoilta Instagram-tilille on päätynyt myös seksikkäitä kuvia.

Otoksissa neito nähdään tummansinisessä uima-asussa, joka tuo esille popparin pepun ja rinnat. Rihanna poseeraa veden äärellä viettelevä ilme kasvoillaan. Kuvauksellinen tähti on jatkuvasta bilettämisestään huolimatta erinomaisessa fyysisessä kunnossa.

25-vuotias Robyn Rihanna Fenty on noussut yhdysvaltalaisten r&b-prinsessojen joukosta yhdeksi maailman suosituimmista naisartisteista. Hän on heilastellut aiemmin esimerkiksi räppäri Draken, Matt Kempin ja Chris Brownin kanssa. Jälkimmäinen pari erosi viimeksi viime vuoden toukokuussa, jonka jälkeen tähti on keskittynyt enemmän sinkkuelämään, juhlimiseen, matkustamiseen sekä työhönsä.