17-vuotiaan Abigail Breslinin rohkea asu puhuttaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Abigail Breslin muistetaan lapsirooleistaan esimerkiksi elokuvissa Little Miss Sunshine ja Kasvukipuja. Neitokainen on nykyään 17-vuotias kaunotar, joka kääntää päitä punaisella matolla. Nyt Abigail ikuistettiin Critics Choice Movie Awards -tapahtumassa.

Nuoren teinitähden asuvalinta on herättänyt kovasti keskustelua viihdelehdissä. Vaaleaverikkö nähtiin vartalonmyötäisessä leningissä, joka toi esille aikuisen naisen muodot. Mediat hehkuttivat Breslinin varttumista, mutta joidenkin mielestä asuvalinta oli aivan liian rohkea.

New Yorkissa perheensä kanssa asuva Abigail Kathleen Breslin on jo konkari näyttelijän työssä nuoresta iästään huolimatta. Hän on ollut ehdolla Oscar-pystin saajaksi parhaasta naissivuosasta elokuvassa Little Miss Sunshine. Tuolloin neito oli vain 10-vuotias. Hän on esiintynyt elokuvissa Signs, Keane, Rakkauden resepti ja Zombieland.