Maanantai vaikuttaa negatiivisesti parisuhteeseen – ilo irti vaikka väkisin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Maanantai on monen mielestä viikon ankein päivä ja kun tuskaisesta koulu- tai työpäivästä selviää kunnialla kotiin, menee loppuilta yleensä sohvalla viltin alla leffoja katsellen. Maanantaina ei oikein huvita mikään. Nyt Femail First kertoo pari niksiä, kuinka viikon alusta saisi piristävämmän.

Maanantaisin kärsittävä alakulo vaikuttaa oleellisesti myös parisuhteeseen, kun ihmiset ovat maailman epäsosiaalisimmalla tuulella. Maanantai saattaa saada olon viikonlopun jälkeen väsyneeksi ja tylsäksi, ja tällainen tunnelma tarttuu yleensä helposti myös elämänkumppaniin. Kuinka sitten voisi kohottaa maanantain tunnelmaa?

Alhainen energiataso ei välttämättä tarkoita suoraan kiukkuista fiilistä, vaan maanantai on oiva päivä nauttia läheisyydestä ja löhöhetkistä sen rakkaimman kanssa. Kaikki alkaa hyvästä ruoasta, joka voi olla myös kotiin tilattua. Kun tunnelmaa parantaa kynttilöillä, syntyy yhteinen romantiikka kuin itsestään. Hymyilkää, herkutelkaa ja hyväilkää. Siitä ovat paremmat maanantait tehty.