Selena Gomez ja Justin Bieber rajussa sanasodassa: ”Pidä p***usi kaukana minusta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieber on nähty äskettäin taas väleissä on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Miekkonen on viime päivinä paistatellut myös huumeuutisten tiimoilta lööpeissä. Bieberin talosta löydettiin kotietsinnässä suuri määrä erilaisia huumeita, kuten marihuanaa, reseptiläkkeitä ja masennukseen määrättävää Xanaxia.

Ymmärrettävästi tilanne kuumensi Selena Gomezin hermoja, ja Radar Onlinen saamien tietojen mukaan nainen lähetteli popparille kipinöiviä tekstiviestejä, koska oli huolissaan tämän terveydestä. Neito muun muassa nimitti laulajaa huumeaddiktiksi ja väitti miehen tarvitsevan vieroitushoitoa.

– En usko tuota p*skaa enää. Olin rehellinen kanssasi ja annoin toisen tilaisuuden. Kaikki ystäväni olivat oikeassa, olet todellinen k*sipää! Kirjoitti Selena.

Bieberin aneli lempinaiseltaan armoa ja lähetti hänelle kuvan sukuelimestään. Poppari kysyi viihdesivuston mukaan Gomezilta, eikö kaunotar muka kaipaa hänen palveluksiaan sängyssä. Vastaus ei ollut toivottu.

– Lopeta se! Sinun pitää kuunnella Scooteria ja mennä vieroitukseen. Olet sairas.

Bieber ei luovuttanut helpolla, vaan lähetti tähdelle vielä toisen paljastelukuvan. Hän myös kieltäytyi vieroitushoidosta, ja sanoi tekevänsä managerilleen Scooter Braunille niin paljon rahaa, ettei tällä ollut mitään sanomista hänen asioihinsa. Tämän jälkeen Selena jätti Bieberin monisanaisella viestillään. Poppari reagoi siihen raivostumalla.

Bieber ei luovuttanut helpolla, vaan lähetti tähdelle vielä toisen paljastelukuvan. Hän myös kieltäytyi vieroitushoidosta, ja sanoi tekevänsä managerilleen Scooter Braunille niin paljon rahaa, ettei tällä ollut mitään sanomista hänen asioihinsa. Tämän jälkeen Selena jätti Bieberin monisanaisella viestillään. Poppari reagoi siihen raivostumalla.

– Haista v*ttu! Minunko pitää kasvaa aikuiseksi. Hah, selvä! Nauti elämästäsi ilman minua, ä**ä! Haista v*ttu! Scooter haistakoon myös. Haistakaa kaikki, minulle riittää! Kirjoitteli suuttunut Justin.

– En kuule sinua kaikilta rahoiltani, beibe. Olet kuuluisa vain minun ansiostani, ja tiedät sen. Kaikki tietävät. Hyvästi… P*ne sitten jotain muuta. Pidä tuo taidoton p**lu kaukana minusta!

Uutisten mukaan huumepäissään viihtyvällä Bieberillä on oma poltteluhuone luksustalossaan. Nuorukaisen hyvä maine on valunut viemäristä alas, sillä aiemmin tähden kuviteltiin nautiskelevan ajoittain korkeintaan marihuanasätkistä. Uusien paljastusten valossa Bieberin addiktion todellinen laajuus on avannut hänen seuraajiensa silmät todelliselle tilanteelle.