Kylie Minoguen peppu pääosassa – ilman alushousuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Kylie Minogue on pitkän linjan laulajatar, homoikoni ja syövän selättänyt seksikäs puumatar. Hän on myös parhaillaan mukana Iso-Britannian The Voice UK -laulukilpailun tuomaristossa.

kylieminogue22012014

Kylie Minogue julkaisee pian uutta musiikkia Into the Blue -singlen muodossa. Nyt laulajatar on paljastanut uuden singlensä kansikuvan, joka tekee hyvin kunniaa tähden ulkoisille avuille. Selin kameraan poseeraavan Kylien tunnettu takapuoli on pääosassa kuvassa, eikä tähdellä näytä olevan paljastavan mekkonsa alla lainkaan alushousuja.

45-vuotias Kylie Minogue on julkaissut vuodesta 1988 musiikkia. Häneltä on ilmestynyt 11 albumia, joista viimeisin on vuoden 2010 Aphrodite. Roc Nation -levy-yhtiöön siirtynyt nainen on paljastanut levyttävänsä parhaillaan 12. albumiaan. Yhteistyössä projektissa ovat muun muassa Jay-Z ja Pharrell Williams.