Lindsay Lohan jättämässä Hollywoodin – muuttaa Eurooppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohunäyttelijätär Lindsay Lohan on ollut kuin uusi nainen viime vuonna toteuttamansa vieroitushoitoajan jälkeen. Neito on yrittänyt päästä takaisin leivänsyrjään kiinni ja suunnitellut Oprah Winfreyn kanssa realitysarjaa. Docu-draamasarjassa tutkaillaan Lohanin paluuta takaisin viihdemaailman huipulle.

Nyt Lindsayn kerrotaan löytäneen elämäänsä uuden rakkaan. Hän on heilastellut jo jonkin aikaa brittiläistä mallia ja yliopisto-opiskelijaa, Christian Arno Williamsia. Britanniassa vierailleen Lohanin kuultiin kerskailevan parin romanssista Boujis-yökerhossa Kensingtonissa.

– Lindsayn kuultiin kertovan uudesta toyboystaan, jota hän on nähnyt tällä viikolla. Hän kertoi kelle tahansa, joka kuunteli, kuinka upea mies tämä on, kertoi sisäpiiriläinen Daily Mirror -lehdelle.

Lohan kerrotaan suunnittelevan uuden rakkauden inspiroimana muuttoa Lontooseen. Britanniassa asuminen voisi auttaa häntä pitämään matalampaa profiilia. Lähde kertoi haastattelussa Lindsayn bilettäneen paljon kaupunkilomallaan.

– Lindsay rakastaa Lontoon yöelämää ja hän on ollut ulkona lähes joka ilta täällä ollessaan. Hän tuntee voivansa olla vapaammin täällä Los Angelesiin verrattuna. Lindsay on kertonut haluavansa asua Notting Hillissä.

Lohanin kerrottiin äskettäin joutuneen ongelmiin varastetun tietokoneensa takia. Tähti tarjosi Kiinan Shanghaissa varkaiden käsiin päätyneen koneen löytäjälle suurta löytöpalkkiota, koska pelkäsi sen sisällön vuotavan julkisuuteen. Neitokaisen mukaan kone sisältää erilaisia alastonkuvia, joiden ei ollut tarkoitus levitä julkisuuteen.