Miley Cyrus paljasteli tekohammaskuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrusin viimeaikaisia tempauksia on pidetty lapsille sopimattomana. Hänen ja laulaja Britney Spearsin videot siirrettiin Ranskan televisiokanavilla katsottavaksi vasta iltakymmenen jälkeen. Taannoin julkisuuteen päätyi Mileyn Maxim-lehden ennennäkemättömiä alastonkuvia.

Nyt kohutähti nähdään puolestaan varsin erikoisessa kuvassa, jossa mainostetaan hänen akustista MTV Unplugged -televisio-esiintymistään. Mainoksessa Miley Cyrus poseeraa rinnat paljaana, tasselit nänniensä peittona. Varsinaisesti erikoisen kuvasta tekevät kuitenkin Mileyn suussa olevat oudot tekohampaat, joillaisia myös Lady Gaga käytti taannoin Dope-singlensä kansikuvassa. Katso kuva tästä.

Miley Ray Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa, koska hän tylytti kollegaansa Beyoncea. Bangerz-albumin julkaissut laulaja pitää itseään kovempana tähtenä kuin Knowlesia. Cyrus väitti myöhemmin kyseisen haastattelun julkaisseen Love-lehden tekstiä vääristellyksi ja virheelliseksi, sillä todellisuudessa laulajattaret kunnioittavat toisiaan.