Justin Bieber pidätetty rattijuopumuksesta! Salakuvat baarista julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber nousi taannoin otsikoihin tapahtumaketjun vuoksi, joka alkoi hänen pommitettuaan naapurinsa kotia kananmunilla. Poliisit suorittivat kotietsinnän poptähden kotiin ja löysivät runsain määrin huumeita. Bieber pakeni kohua Miami Beachille, jossa hänen on kerrottu muun muassa tuhlanneen kymmeniätuhansia dollareita strippiklubilla.

Nyt Justin Bieberin yhteenotot lain kanssa ovat jatkuneet. TMZ-sivuston mukaan teinitähti pidätettiin tiistaina Miami Beachilla rattijuopumuksesta ja laittomaan kiihdytyskilpailuun osallistumisesta. Bieber on parhaillaan Miamin poliisin huostassa. Tähden lisäksi hänen ajamassaan autossa oli matkustajana toistaiseksi nimeämätön, mallina työskentelevä henkilö.

Splash
Splash
Splash
Splash

Justin Bieberin kerrotaan viettäneen aikaa miamilaisessa yökerhossa, jossa hänet ikuistettiin salakuviin. Baarista poistuttuaan hän kaahaili paikallisella asuinalueella keltaisessa Lamborghinissaan. Poliisit pysäyttivät poptähden ja puhalluttivat hänet. Bieberin puhaltamaa promillemäärää ei olla julkistettu. Justinin kanssa kiihdytyskilpailuun osallistuneen toisen autoilijan kerrotaan myös tulleen pidätetyksi.

Justin Bieber edustaa nykyisin kaikkea muuta kuin hyvätapaista teini-idolia. Toki hänet muistetaan hämärästi vielä laulajan urasta, mutta enemmän poikarassu paistattelee negatiivisissa kohuotsikoissa. Justin Bieberin talosta löydettiin tuoreessa kotietsinnässä suuri määrä erilaisia huumeita ja huumeiksi luettavia lääkkeitä sekä huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä.