Rihannan bikinipeppu pääosassa Instagram-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna levytti äskettäin uuden Can’t Remember To Forget You -kappaleen Shakiran kanssa. Sittemmin laulajakaunotar on viettänyt lomaa Brasiliassa. 25-vuotias tähti lukeutuu viihdemaailman innoikkaimpiin Instagram-julkkiksiin, sillä neitokainen on viime aikoina julkaissut lähes päivittäin paljastaviakin otoksia.

Tällä kertaa Rihanna säväyttää uusissa kuvissa, joissa hän poseeraa punaisissa bikineissä ystävättärensä Melissa Fordin kanssa. Neitokaiset poseeraavat muun muassa bikiniensä yläosat riisuneina, joskin valitettavasti selin päin kameraan kääntyneinä. Kuvissa Rihanna myös polttaa näyttävästi savuketta. Kyseessä on ilmeisesti pikkusikari, joskin laulajattaren maineen perusteella savukkeen voisi olettaa sisältävän jotain tupakkaa vahvempaakin.

Robyn Rihanna Fenty on noussut yhdysvaltalaisten r&b-prinsessojen joukosta yhdeksi maailman suosituimmista naisartisteista. Hän on heilastellut aiemmin esimerkiksi räppäri Draken, Matt Kempin ja Chris Brownin kanssa. Jälkimmäinen pari erosi viimeksi viime vuoden toukokuussa, jonka jälkeen tähti on keskittynyt enemmän sinkkuelämään, juhlimiseen, matkustamiseen sekä työhönsä.