Sabrina Boing Boing otti riskin asuvalinnallaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinalaisissa maissa arvostetaan muodokasta naista, ja monille neitokaisille muhkeat kurvit ja isot perä ovat samanlaista valuuttaa kuin mikä tahansa muu statuselementti. Eräs muodokkaimmista glamourmalleista lienee DJ-töitäkin tekevä Sabrina Boing Boing, jonka rinta on päätynyt aikoinaan vasikan suuhun.

Neitokainen on ikuistettu useisiin Intagramin selfie-otoksiin, joissa hänen yllään nähdään erittäin antavia asuja. Voisi jo ihmetellä, eikö kyseisten bileasujen suhteen ole melko suuri riski sille, että koko vaatekaistale pompsahtaa naisen rintojen päältä. Sabrina on ottanut pukeutumisensa suhteen tietoisen riskin.

Sabrinan maine vasikan imettäjänä sai alkunsa eräästä kuvasta, jossa hänen nähtiin laittavan nänninsä keskenkasvuisen naudan suuhun. Otos keräsi mediahuomiota. Oikealta nimeltään kotimaansa Brasilian kohujulkkis on Sabrina Almeda. Hän elää oman ilmoituksensa mukaan parisuhteessa.