Carissa Rosarion selfie: Kaula-aukko ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kansainvälinen mallikaunotar Carissa Rosario on tullut tunnetuksi poseerauksistaan Maxim, GQ ja FHM-lehdissä. Neitokainen majailee parhaillaan Los Angelesissa. Hänellä on latinalaisamerikkalaisia ja kreikkalaisia sukujuuria, mitkä selittävät Rosarion eksoottisen ulkonäön.

Carissa verhosi äskettäin rintavat muotonsa mustiin bikineihin ja otti asukokonaisuudesta kuvan, jonka löysi tiensä myös naisen Twitter-blogiin. Ruskeaverikkö laittoi otokseen myös huulensä törrölleen. Asuvalinta on osunut sen verran nappiin, että mallikaunottaren seksikkyydestä ei ole otoksessa epäilystäkään.

Mallintöiden lisäksi Carissa Rosario suunnittelee koruja tekee hyväntekeväisyystyötä. Hän on lanseerannut oman Young and Fresh -hajuveden. Latinojulkkiksen malliura alkoi jo 10-vuotiaana.

Hän on voittanut myös viisi kauneuskilpailua ja sijoittui toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa.