Malli sairastui syöpään – ei anna sen vaikuttaa uraansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen Elly Mayday oli juuri allekirjoittamassa työsopimusta newyorkilaisten ja losangelesilaisten mallitoimistojen kanssa, kun hänellä diagnosoitiin munasarjasyöpä. Monet vaipuisivat epätoivoon huomattavasti pienempienkin vastoinkäymisten edessä, mutta 25-vuotias kaunotar ei antanut sairauden astua hänen uratoiveidensa eteen.

Facebook
Facebook

Esimerkillisen sisukkaasti unelmiaan tavotteleva Elly Mayday kärsii epätavallisesta syövän muodosta, jota tavataan usein vain vaihdevuodet ylittäneillä naisilla. Mallilupaus ja hänen perheensä ovat kuitenkin toiveikkaita hänen tulevaisuutensa suhteen. He uskovat Ellyn syövän menevän remissioon viimeisimpien hoitotoimenpiteiden myötä. Katso tästä Ellyn Facebook-fanisivusto.

Kurvikkaaksi kanadalaiseksi itseään kutsuva neitokainen laihtui syövän kanssa taistellessaan 18 kiloa ja menetti kemoterapiassa hiuksensa, mutta se ei ole estänyt häntä työskentelemästä mallina. Hän on poseerannut hoitonsa aikana lukuisissa kuvissa, ja on edelleen upea ilmestys. Elly Mayday on esiintynyt taannoin esimerkiksi vancouverilaisen Forever Yours -alusvaatemerkin mainoskuvissa.