Historian karmein deittiprofiilin kuva? Tällä voi käydä jopa flaksi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet-deittailusta on tullut viime vuosien aikana entistä suositumpaa, ja yhä useampi löytää – tai ainakin yrittää löytää – puolison digimaailmasta. Yksi sosiaalisessa mediassa tapahtuvan deittailun tuoreimmista muodoista on älypuhelimille suunnattu Tinder-sovellus.

Kuva: Tinder
Kuva: Tinder

Nettiin deitti-ilmoituksiaan jättäviä kehotetaan usein miettimään tarkkaan, minkälaisen kuvan he jakavat itsestään seuranhakuprofiilissaan. Nyt internetissä on levinnyt kuva 32-vuotiaan Mateo-nimisen miehen Tinder-profiilista, jota voisi kuvailla vähintäänkin erikoiseksi. Uskomattomista photoshop-kyvyistä viestittävässä kuvassa niin kutsutut kahvaviikset omistava mies oleskelee alasti taivasta vasten olevan yksisarvisen selässä.

– Hiljattain eronneena naisena deittailun pariin palaaminen on ollut… Mielenkiintoista, kommentoi kuvan Imgur-sivustolla jakanut käyttäjä Kthnxbye.

Kuvasta ei selviä, onko kyseessä jonkin sortin nykyaikaisesta internet-ironiasta vai uskooko mies vakavissaan ratsastavansa valkoisella yksisarvisellaan suoraan sinkkuneitokaisten sydämiin. Seuranhakuilmoituksen lähettäjä ei ole myöskään tiettävästi tullut esiin internetissä kommentoidakseen mahdollisten vastausten määrää.