Mies julisti hätäänsä nettipalvelussa: ”Nelivetoinen auto noutamaan tacoja!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus himo pikaruokaa kohtaan iskee pahassa paikassa, kuten kesken huonon ilman tai esimerkiksi krapulan vaivatessa. Monet pizzeriat tarjoavat kotiinkuljetusta, mutta aina siihenkään turvautuminen ei ole mahdollista. Apua voi tietenkin aina yrittää saada muilta ihmisiltä.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Yhdysvaltain Baltimoressa asuva mies huomasi tammikuisena iltana himoitsevansa Taco Bell -ketjuravintolan ruokaa. Olosuhteet niiden hankkimiseen eivät kuitenkaan olleet parhaat mahdolliset, sillä mies oli liian humalassa ajamaan, eikä auto olisi edes todennäköisesti liikkunut kaupunkia vaivanneessa kovassa lumimyräkässä. Niinpä hän yritti tukeutua internet-käyttäjien apuun lähettämällä luokitelluille ilmoituksille tarkoitettulle Craiglist-sivustolle avunpyyntöviestin.

– Tyypit, ulkona sataa helvetisti, olen juonut muutaman liikaa ja minun paska pieni hybridi-kusipääautoni ei mitenkään voisi selvitä naapuruston läpi tällä säällä, mies kirjoitti.

– Tarvitsen nelipyöräisen ajoneuvon omistajan noutamaan kännisen ahterini, kuljettamaan minut Taco Belliin ja ajamaan minut takaisin kotiin. Voimme hengailla ja pelata videopelejä, mikäli et ole raiskaaja, kirjoittaja jatkoi.

Taconnälkäisen humalaisen avunpyyntöilmoitus levisi tietenkin nopeasti internetissä, ja päätyi Reddit-yhteisöpalveluun. Viestin lähettäjä ilmaantui sivustolle selventämään tilanteen jatkoon liittyviä kysymyksiä. Miehen mukaan hän ei saanut ulkopuolista apua ongelmaansa, mutta ehti selvenemään sen verran että pystyi suorittamaan tacojen noutamisen itse.

– Lopulta menin itse paikan päälle, kunhan olin selvinnyt hieman humalastani. Sylissäni on nyt parhaillaan taco-vauva, nimimerkillä Squirrelsoup esiintyvä mies kertoi.