Seksikkäimmät kehätytöt pelkässä ihomaalissa – kurveja riitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kaunottaret Arianny Celeste ja Brittney Palmer tunnetaan UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttöinä. Neitokaiset esiintyivät taannoin yhdessä FHM-lehden kannessa isäänmaallisissa vetimissä. Nyt naiset ovat jälleen yhdistäneet voimansa.

Arianny ja Brittney nähdään nimittäin Instagram-otoksissa pelkkään ihomaaliin peitettyinä. Neitokaiset ovat kuvissa keskellä kuumia kuvauksia. Celesten nahkaan on maalattu valkoinen pusero ja punaiset stringit, tuntemattomampi Palmer ihastuttaa puolestaan punaisessa t-paidassa ja minifarkuissa.

Uutisissa levisi äskettäin otoksia, joissa Arianny Celeste vietti lomaa Havaijilla tuntemattoman miehen kanssa. 28-vuotiaan neidon romanttisella lomalla hänen nimettömässään näkyi sormus, joten uroksen otaksuttiin olevan kihlattu. Aiempi suhde lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi väkivaltaiseksi, minkä vuoksi tähti pidätettiin viime vuonna.