Jodie Marsh muotikuvauksissa paperikaistaleet yllään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh on ollut viimeisten neljän vuoden ajan sinkku. Hän eli selibaatissa kolmen vuoden ajan, ja kertoi äskettäin haastattelussa haluavansa takaisin deittikentälle tapailemaan upeita uroksia. Eniten povipommi toivoo mieheltä energisyyttä ja kestävyyttä sängyssä.

Nyt Jodie on ollut valokuvauksissa, ja riisunut itsensä paljaaksi. Neito julkaisi Instagram-blogissaan otoksen alastomasta kehostaan, jonka strategisia paikkoja hän peitteli paperilappusilla. Marsh esitteli toisessa kuvassa muotojaan alusvaatteissa. Katso kuvat tästä.

Jodie Marsh paljasti äskettäin Zoo-lehdelle olleensa monesti suhteissa, joissa ongelmaksi muodostui naisen voimakas seksivietti. Hän tuli kerran jätetyksi, koska mies ei pystynyt tyydyttämään häntä sängyssä. Marsh toivoi aktia viidestä kuuteen kertaan päivässä. Hän kehuskeli keränneensä selibaattinsa aikana seksuaalista intoa varastoon, ja aikoi vapauttaa tämän energian tavatessaan sopivan miehen.