Justin Bieber virtsasi nimikirjaimensa lumeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on viime aikoina ollut runsaasti otsikoissa, koska hänet pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta ja hänen kotoaan löydettiin huumeita sekä niiden käyttöön soveltuvia välineitä. Nuori tähti voidaan jopa karkottaa Yhdysvalloista, mikäli hänet todetaan syylliseksi.

Justin Bieber on ymmärrettävästi ollut viranomaisten lisäksi myös toimittajien ja paparazzien lisääntyneen kiinnostuksen kohteena. 19-vuotias tähti oli viime viikonloppuna lumilautailemassa Aspenissa ystävänsä Ryan Butlerin kanssa. TMZ-sivuston mukaan henkivartijoiden ympäröimä Bieber virtsasi lumihankeen nimikirjaimensa. Valokuvaaja onnistui ikuistamaan lopputuloksen, joka ei ollut kovin kaksinen.

Splash
Splash

Poptähti Justin Bieber joutui äskettäin ongelmiin naapurinsa kanssa, kun laulaja pommitti hänen kotiaan kananmunilla. Naapuri soitti poliisit paikalle, ja Bieber jatkoi heittelyä vielä viranomaisten jo saavuttua paikalle. Viranomaisten suorittaman kotietsinnän tuloksena popparin kotoa kerrotaan löytyneen kananmunien heittoa vakavampiin rikoksiin viittaavia asioita.