Peppujulkkis sai haastajan – pömppismiehestä nettihitti?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken 20-vuotiaasta Jen Selteristä, jonka peppu on aiheuttanut niin suuren nettibuumin, että hänellä on yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Nyt maailman seuratuimman takapuolen omaavasta Jen Selterin videoista on tehty parodiaversio.

Kuva: Instagram.com, Jen Selter
Kuva: Instagram.com, Jen Selter

Kerroimme jo aiemmin, että Jen Selter ei ole saanut kaikkia ihmisiä pakaroidensa puolelle, ja etenkin mustasukkaiset tyttöystävät vihaavat häntä. Copy Cat Channel -niminen ryhmä tarttui haasteeseenja teki hauskan parodiaversion peppujulkkiksen YouTube-videosta. Videolla ei tosin esitellä pinkeää takamusta vaan pömppövatsaa.

Instagram
Instagram

Newyorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan Instagramissa kuvia, joissa korostuu hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa. Kuvien seuraajamäärä on sittemmin kasvanut räjähdysmäisesti, ja muun muassa Rihanna seuraa Jenin peppukuvia. Yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 100.000 tykkäystä.