Lindsay Lohan tekee sittenkin paluun valkokankaalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan vietti viime vuonna aikaa vieroitushoidossa, jossa hän yritti päästä eroon päihdehuuruisesta elämäntyylistään. Taannoin tähden kerrottiin saavan oman realitysarjansa, jossa seurataan hänen pyrkimyksiään saada elämäänsä ja uraansa takaisin raiteille.

Lindsay Lohan paljasti Sundance -elokuvafestivaaleilla tekevänsä paluun valkokankaille. 27-vuotias näyttelijätär kertoi lehdistötilaisuudessa, että hän tulee esiintymään tulevassa Inconceivable-elokuvassa.

Lehdistötilaisuuteen saapuneiden mukaan Lindsay Lohanin yksityiselämään liittyvien kysymyksien esittäminen oli kiellettyä. Buzzfeed-sivuston toimittaja Erin La Rosa kertoi Twitterissä, että toimittajien käskettiin pitäytymään kysymästä näyttelijättäreltä elokuvaan liittymättömistä asioista ulos heittämisen uhalla.

Lindsay Lohanin läpimurto oli Disneyn vuoden 1998 hittikomediassa Ansa vanhemmille, jossa hän teki roolin kaksosina. Lapsitähdestä kasvoi nopeasti teinielokuvien kuningatar, ja hänet muistetaan muun muassa Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset ja Mean Girls -elokuvista. Lohan on myös julkaissut kaksi popalbumia Speak ja A Little More Personal.