Mies etsii pikaruokalassa pieraissutta naista netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet Yhdysvalloissa aktiivisesti käytettävän Craigslistin erikoisista ilmoituksista, joiden joukkoon on mahtunut mukaan niin alastomia kosketinsoitinmyyjiä, aikakoneen rakentelijoita kuin lapsensa poikuuden kauppaajia.

Craigslist
Craigslist

Nyt erään miehen ilmoitus saa kulmat kohoamaan. Mies kertoo ilmoituksessaan olleensa Ohion Columbuksessa sijaitsevan Polaris-ostoskeskuksen Taco Bell -ravintolan asiakkaana, kun hänen ohitseen oli kävellyt nainen. Naisasiakas oli mitä ilmeisimmin päästänyt vuosisadan kammottavimman pierun miehen kohdalla.

– En tiedä mitä olit syönyt, mutta sen täytyi olla juustoinen taco-annos peräsuolen hajuilla höystettynä. Se haisi maan alle haudatulta ruumiilta. Menit pois ja minun täytyi juosta ulos haukkaamaan happea. Se oli epäjumalallinen haju, mikä takapuolestasi tuli. Jos olet naimisissa, olen erittäin pahoillani sen mulkvistin puolesta. Jos et ole naimisissa, niin ota minuun yhteyttä anaaliseksin puitteissa. Tahtoisin päästä sen haisevan takapuolen kimppuun, mies kirjoitti erikoisessa ilmoituksessaan.