Venäjällä hengenlähtö lähellä! Mies rikkoi kaasupullon rautakangella

Ohhoh! · Stara.fi

Venäjällä sattuu ja tapahtuu tunnetusti paljon asioita, joista terve järki on valovuosien päässä. Usein verkkoon päätyvät videot käsittelevät tieliikennettä, mutta nyt nähdään hieman toisenlainen tapaus. Henki oli tosin tälläkin kerralla vaarassa.

YouTube
YouTube

Videolla saadaan todistaa miten mieshenkilö yrittää hajottaa kaasupullon venttiiliä ilmeisesti siksi, että aikoo saada kaasupullon metallin romutettavaksi. Mies hakkaa rautakangella kaasupulloa, kunnes se lopulta hajoaa ja kaasu vapautuu ilmoille valtavalla voimalla.

Kaasupullo lähtee liikkeelle kuin tykin suusta, ja mies selviää tällä kertaa vahingoittumatta. Tiedossa ei ole mitä kaasua pullossa oli, mutta ilmeisesti se ei ollut räjähtävää, sillä pullon sellainen kaasu olisi todennäköisesti räjähtänyt hakkaamisesta syntyvistä kipinöistä.