Naya Rivera jakoi paljastavaa esimakua Glee-juhlajaksosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Glee-musikaalisarjasta on meneillään Yhdysvalloissa kuudes ja viimeinen tuotantokausi. Yksi sarjan myötä tunnetuksi nousseista tähdistä on Naya Rivera. Hänen roolihahmonsa sarjassa on lesbo, mutta tosielämässä näyttelijätär on kihloissa räppäri Big Seanin kanssa.

Nyt tummaverinen kaunotar on tarjonnut esimakua Glee -sarjan sadannesta juhlajaksosta. Naya Rivera jakoi Instagram-tilillään kuvan tulevasta jaksosta, jossa hän esiintyy rohkeissa burleski-tyylisissä tamineissa.

Naya Rivera on losangelesilainen näyttelijätär, joka meni äskettäin kihloihin räppäri Big Seanin kanssa. Glee-sarjassa 26-vuotias neitokainen esittää häijyä cheerleaderia, Santana Lopezia. Roolihahmo sai lisäsyvyyttä ohjelmassa, kun hän paljastui tunteidensa kanssa kipuilevaksi lesboksi.