Emäntä totesi kissansa homoksi – antaa pelästyneenä pois

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Israelin eläintarhassa elävästä lesbopingviinipariskunnasta. Homoseksuaalisuutta on havaittu noin 1.500 eläinlajilla. Heteroseksuaalisuudesta poikkeamista on pidetty monissa uskonnoissa syntinä ja joissakin maissa siihen suhtaudutaan edelleenkin kuin sairautena.

Nyt eräs nigerialainen nainen on päättänyt antaa seitsemän vuotta hänellä olleen Bull-kissan pois. Kissa oli osoittanut epätavallista seksuaalista käyttäytymistä muiden kissojen läsnäollessa. Nigerialainen sanomalehti Leadership kertoo, että uroskissa oli osoittanut esimerkiksi seksuaalista kiinnostusta muihin uroksiin, vaikka paikalla olisi ollut myös naaraita.

Naisen naapuri sanoo, että Bull ei ole onnistunut parittelemaan kummankaan sukupuolen edustajien kanssa. Silti sen omistaja on päättänyt antaa kissan pois. Nigerialaisnainen on tunnustanut olevansa erittäin uskovainen ja hän uskoo, että vain naaraat ja urokset on tarkoitettu yhteen.