Oksettava löytö suklaapatukasta – vähempikin vie ruokahalun

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin elintarviketeollisuuden tuotantolinjalla mokataan, ja sen seurauksena kaupassa tavataan tuotepakkauksia, joissa kaikki ei ole ihan kuin pitäisi. Nyt eräs brittimies on päässyt otsikoihin, koska hän löysi suklaapatukastaan ampiaisen.

Liverpoolilainen Jake Keating nautiskeli makeasta välipalasta, kun hän huomasi pakkauksessa hyönteisen. Mies paljasti ällöttävän löytönsä Twitter-palvelussa ja julkaisi kuvan patukasta sitä valmistavan Cadbury-firman virallisilla sivuilla.

– Ihan kuin olisin juuri löytänyt ampiaisen suklaastani. Mitä aiotte tehdä tälle, Cadbury? Kirjoitti Jake Keating Twitter-blogissaan.

Makeisfirma vastasi nopeasti Keatingin viestiin ja kertoi tutkivansa asiaa. Yritys myös pahoitteli sattunutta tilannetta kaikille asiakkailleen, uutisoi Metro-lehti.