Ashley Bensonista varttui tulikuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Ashley Benson on noussut nopeassa ajassa Hollywoodin nuorten tähtien kärkikastin lieppeille. Päivien viemää -televisiosarjasta aikoinaan kuuluisuuteen noussut tähti näyttelee nykyisin Pretty Little Liars -sarjassa.

ashleybenson29012014

Nyt kohtussa Spring Breakers -elokuvassakin nähty Ashley Benson kaunistuttaa Cosmopolitan -lehden tuoreen numeron kantta. Näyttelijätär poseeraa kansikuvassa päällään ylisuuri paita, jonka alla ei selvästikään ole erityisen paljon muita vaatteita.

24-vuotias Ashley Benson syntyi Kaliforniassa. Hän on näytellyt aiemmin Päivien viemää -saippuasarjassa sekä Eastwick ja Pretty Little Liars -sarjoissa. Neito on hyvää pataa myös Spring Breakers -elokuvan vastanäyttelijänsä James Francon kanssa. Parin välille onkin viritelty romanssia, vaikka he ovat sanoneet olevansa vain ystäviä.