Jessie J unohti pukea vaatteet? Puolialastomana jatkobileissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman kaunottaria on nähty viime aikoina punaisella matolla ilman rintaliivejä. Tähän tyyliin ovat sortuneet niin isorintaiset Kelly Brook kuin Kim Kardashiankin. Tutkijoiden mukaan rintaliivittömyys voisi ylläpitää paremmin rinnan muotoa ja estää poven roikkumisen ja selkäkivut.

Nyt rintaliivittömästä tyylistä esimerkin on näyttänyt popartisti Jessie J, joka esitteli rintamustaan Grammy-gaalan bileissä. Poptähden yllä oli turkoosi shortsiasu, jonka kaula-aukko hipoi neitokaisen napaa. Rohkeaa ja tyylikästä.

Jessie J on brittiläinen r&b-artisti, joka on kirjoittanut ennen musiikkiuraansa kappaleita Chris Brownille ja Miley Cyrusille. 25-vuotiaalta tähdeltä on ilmestynyt kaksi levyä, Who You Are ja Alive. Tähti kiertää parhaillaan Alive-kiertueella. Jessica Ellen Cornishina yksityiselämässä tunnettu neito on tunnustautunut aiemmin biseksuaaliksi.