Justin Bieberin lähipiiristä paljastui petturi – tyttö yritti myydä lemmentarinaansa lehdille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieber sai äskettäin julman uhkauksen vapaaottelija Jonathan Koppenhaverilta, eli War Machinelta. Jos mies joutuisi samaan vankilaselliin tähden kanssa, hän voisi helposti omien sanojensa harrastaa seksiä Justinin kanssa, tahtoi poppari sitä tai ei.

Nyt Bieber on jälleen otsikoissa, koska hänen naisseuralaisensa Chantel Jeffries yritti lehtitietojen mukaan myydä paljastuksiaan viihdelehdille ja televisiokanaville. Nainen perääntyi kuitenkin viime hetkellä, koska pääsi viettämään yhteistä viikonloppua Panamaan Justinin kanssa. Jeffries olisi voinut tienata tarinallaan 20.000 dollaria.

21-vuotias nainen päätti kuitenkin toisin, ja hänet bongattiin Punta Chamen rannalta supertähden seurasta. Blondin edustajan mukaan huhut paljastusten kauppaamisesta eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, vaikka Jeffriesiä ollaankin lähestytty haastattelupyynnöin. Nainen oli mukana, kun kanadalaispoppari pidätettiin rattijuopumuksesta Miamissa viime torstaina.

Monet julkkikset ovat ilmaisseet pettymyksensä Bieberin viimeaikaisia sekoiluja kohtaan. Äskettäin mallikaunotar Carmen Ortega ennusti tähden olevan matkalla kohti samanlaista syöksykierrettä, jossa ovat aiemmin kieriskelleet Amanda Bynes ja Britney Spears. Ortegan mukaan Bieberin seurueeseen kuuluu harhaanjohtavia ihmisiä, joiden pahat tarkoitusperät sekoittavat hyväntahtoista artistia. Pahinta kaikessa on ystävän mukaan se, että tähti on tehnyt koko ajan enemmän pesäeroa perheeseensä.