Rekkaonnettomuus tallentui videolle – mitä ihmettä kuski ajatteli?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Autojen kojelaudoille asetettavat kamerat ovat yleistyneet viimeisten muutaman vuoden aikana. Tämä näkyy myös siinä, että Youtubeen päätyy runsain määrin paljon näiden kameroiden tallentamaa materiaalia, jossa päästään todistamaan tiukkoja tilanteita lähituntumasta.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla nähdään erittäin vaarallinen läheltä piti-tilanne lumisella tiellä. Kanadan Ontariossa kuvatulla videolla rekkakuski joutuu tukalaan tilanteeseen, kun vastaantuleva kuorma-auton on päättänyt lähteä ohittamaan edessään ajanutta lumiauraa.

Henkilöautolla liikkeellä ollut kuljettaja selviää onneksi säikähdyksellä, mutta hänen kauhunhuutonsa vastaantulevan auton lähestyessä seisauttaa epäilemättä kovapintaisimmankin katsojan veret. Onnettomuudessa myös auto kärsi todennäköisesti mittavat vauriot ajauduttuaan tietä reunustaneen kaiteen päälle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.