Rihannan mummobikinit tekivät paluun – ensi kesän kuumin rantatrendi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rihanna on popmaailman kuumimpia trendinluojia. Äskettäin neitokainen käytti mummobikinejä Barbadoksen rannalla oleskellessaan. Välittömästi viihdelehdet povasivat, että trendi tavoittaisi tulevana kesänä myös massat.

Poppari on mieltynyt 50-luvun henkeä huokuviin bikineihin niin paljon, että lisäili jälleen Instagram-blogiinsa otoksia bikineissä, joita myös monen mummo olisi voinut käyttää männävuosina. Rihanna poseeraa otoksissa keltaisissa bikineissä.

Neitokainen levytti äskettäin uuden Can’t Remember To Forget You -kappaleen Shakiran kanssa. Hän saavutti menestystä vuonna 2012 julkaisemallaan Unapologetic-levyllä. Tällä hetkellä poppari työstää kahdeksatta studioalbumiaan. Hän työskentelee yhdessä huipputuottajien, kuten DJ Mustardin, David Guettan ja Nicky Romeron kanssa.